Sinds maart hebben zich in vele delen van het land nieuwe kronen voorgedaan, waarbij Shanghai en Jilin de ernstigste gevallen zijn en de sluitingen in de steden langer hebben geduurd, zodat er ernstige gevolgen de zijnite en voorgedaan, zodat er ernstige gevolgen de zijnite en voorgedaan, .Shanxay va Jilin mintaqasida Xitoy avtosanoatining belangrijke mintaqasida avtofabrikadan va avtomashinalarni ishlab chiqarishda uchrashdi.

Als gevolg van de epidemie zijn de autoproductie en -verkoop aprel oyida boshlangan.Uit de gegevens bleek dat de nationale markt voor personenauto's in aprel oyida 1,042 milyoen eenheden verkocht, een daling met 35,5% joj va 34,0% joj.Aprel oyida milliy mahsulot ishlab chiqarilgan shaxsiy avtoulov 969.000 kishini tashkil qildi, bu esa 41,1% va 46,8% ni tashkil qildi.

Nadat Shanxay eind maart een gesloten controle edi ingevoerd, kwamen de meeste OEM op de eerste eerste Shanxai aangekondigde “witte lijst” om het werk en de productie te harvatten, en hervatten zij geleidelijk hun productie.Als gevolg van logistieke en vervoersproblemen, de levering van onderdelen en personeelstekorten werkten sommige fabrieken zelfs na hervatting van hun werkzaamheden nog steeds op minder va 50% van hun pre-epidemische capaciteit.

Autoproductie en -verkoop waren laag, zodat ook de vraag naar banden daalde.Uit de gegevens blijkt dat het aantal nieuwe banden in Xitoyda aprel oyida ook aanzienlijk is gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, waarbij het aantal nieuwe banden van volledig staal met bijnazicht eerder va van volledig staal met bijnazicht e 30% dan 30% dan opzichte van dezelfde. .Het gebrek aan vraagondersteuning voor banden leidde uiteindelijk tot een zwakke omzet op de markt voor synthetisch rubber, waarbij de voorraadniveaus bleven stijgen, zodat de prijzen voor styreenbutadieenrubberdanzid.Aprel oyida 1502-kauchuk ishlab chiqarilgan, bir tonna uchun 1,200 yuan to'langan.

 

Kauchuk Verkoopgrafiek

Terwijl de grondstoffenprijzen in dezelfde periode op een hoog niveau bleven, werden de winsten van synthetisch rubber verder gedrukt, waarbij de verliezen bij SBR bijzonder groot waren.Sommige particuliere styreenbutadieenrubberfabrieken zeiden dat op korte termijn of blijven de negatieve verminderen, maar ook kunnen stoppen met het onderhoudsplan.
Oost-Xitoyda tank narxi 7 oy 9,600 RMB, tonna uchun 10,650 RMB 28 oyda, 10% ni tashkil qiladi.

 

Butadieen prijzen
Avtomobillar sektorida getroffen eshigi bir-biriga o'xshab ketadi, butadieenfabrieken, Yaponiyada va Koreyada quyi oqimda joylashgan.Vergelijking uchrashdi de binnenlandse RMB-prijzen voor butadieen waren de CFR Noordoost-Aziatische USD-prijzen steviger en de omgekeerde RMB USD-marge sinds maart Verder toegenomen hisoblanadi.

 

Butadien Wisselkoers

*Butadieen CFR Noordoost-Azië Omzettingsprijs RMB = CFR Noordoost-Azië * wisselkoers * 1,02 * 1,13

 

Xitoyning butadieenexport devalvatsiyasi va RMB devalvatsiyasini o'zgartirdi.Volgens de statisticeken zijn er nu zeven zendingen verhandeld van Xitoy eksportgoederen vafot aprel-mei zijn geladen.

 

De downstream-vraag naar butadieen kan blijven dalen totdat de binnenlandse epidemie verbetert en de productie en de bedrijfsorder, en het aanbod van de automobielindustrie aanzienlijk verbetert, en de Chinese butadieenexport kan verder toenemen naarmakesian aarkesian de bedrijfsorder.


Yuborilgan vaqt: 2022 yil 12-may